gtag('config', 'UA-218324911-1');

Colossus

Nyproduktion badrum & kök

Om du letar efter en pålitlig, erfaren och trovärdig badrumsspecialist i Göteborg? Vi kommer att se till att din badrumsrenovering går smidigt och ser fram emot att uppfylla dina individuella krav.

Colossus

Nyproduktion av badrum, tvättstuga & kök. Kontakta oss för offert

Colossus är ett lokalt och kundfokuserat företag. Med 30 års erfarenhet av plattsättning och entreprenad är vi mästare på att möta varje kunds tydliga önskemål samtidigt som de överträffar förväntningarna för att skapa ännu mer fantastiska resultat än du någonsin kunnat föreställa dig. Ta kontakt idag för att diskutera ditt projekt med en expert!

Tjänster

Renovera ditt badrum eller kök, vi hjälper dig

Badrum

Vi renoverar badrum och har samtliga behörigheter samt certifieringar. Kontakta oss idag.

Kök

Har du gått i tankarna på ett nytt kök? Vi renoverar och bygger kök, köksöar och golv.

Tvättstuga

Behöver du renovera tvättstugan? Vi utför våtrumsrenovering i Göteborg med omnejd.

Få prisförslag

Kontakta oss för 100% kostnadsfri konsultation och prisförslag. Vi hjälper dig hela vägen.

Badrumsrenovering

Köksrenovering

Våtrumsrenovering

Tvättstugsrenovering

Badrumsrenovering

Renovera badrum

Bor du i Göteborg eller i närområdet och vill ge ditt badrum en total ombyggnad? Då behöver du inte leta längre än till Colossus – Proffs på badrum! Vi erbjuder heltäckande renoveringslösningar och tar hand om allt från planering till utförande – inklusive rivning, elarbeten, VVS och rördragning. Med oss som sköter allt åt dig har det aldrig varit enklare att renovera ditt badrum!

Renovera kök

Det bästa av allt är att vårt kreativa och erfarna team hjälper dig att guida dig genom processen med att välja material och utforma ditt drömkök. Från inspiration till färdigställande finns vi här för att hjälpa dig att renovera ditt kök – vänta inte längre! Ta kontakt med Colossus idag och skapa ett vackert nytt utrymme i ditt hem.

Totalrenovering badrum

Vårt team av kvalificerade yrkesmän har det kreativa ögat och den tekniska expertisen för att ta varje vanligt utrymme och förvandla det till något extraordinärt. Oavsett om det handlar om att återställa badrum eller kök, kan Colossus föra in ditt badrum i den moderna eran samtidigt som vi ser till att det fungerar med befintliga designelement i ditt hem.

Blogg

Nyheter