070-751 11 34 info@colossus.nu

Tveka inte om du har frågor eller funderingar? Vi svara

vardagar mån-fre 07-17.

Telefon 070-751 11 34

Ring oss, mån-fre 07-17

E-post info@colossus.nu

Kontakta oss. Svar inom 24 tim

Vår adress

Rävekullevägen 1, 423 72 Säve

Badrumsrenovering i Göteborg

När du ska anlita byggfirma finns det sätt att göra det till sänkt kostnad jämfört med om du bara väljer första bästa byggfirma du hittar. Vi hjälper dig från kontakt, konsultation, offert till färdigt projekt. För att anlita en byggfirma, vad du bör tänka på i förhandlingen med byggaren? Att hantverkarna är behöriga, har försäkring och har F-skatt. Anlitar vår byggfirma i Göteborg så hjälper vi dig med badrumsrenovering, köksrenovering, stambyte och nyproduktion. Ställ gärna frågor till oss om det är något du undrar över?

Om våra tjänster  | Colossus.nu

Behöver du experter som tar hand om hela renoveringen eller ombyggnaden av ditt badrum, kök, toalett, bastu eller annat våtutrymme. Vi är verksamma i Göteborg, Hisingen, Örgryte, Mölndal, Eriksberg, Partile, Kungsbacka, Särö, Sävedalen, Torslanda och Bohuslän. Du kan läsa mera om Våra tjänster samt få en kostnadsfri konsultation och prisförslag.

Få en Kostnadsfri offert | 3 enkla steg

   

Har du funderingar eller frågor?

Vi hjälper och finns för dig genom hela processen och anpassar projektet efter dina önskemål. Kontakta oss redan i dag om du har frågor eller funderingar runt badrumsrenovering eller totalrenovering av kök. 

 

  • Gratis konsultation och offert
  • ROT-avdrag
  • Certifierade & våtrumsbehöriga
  • Över 30 års erfarenhet

Kontakta Oss

6 + 11 =

+46 70-751 11 34
Rävekullevägen 1, 423 72, Säve.
Ring Oss